Registruj se besplatno i bezuslovno. Uživaj u mnogobrojnim pogodnostima:
Kupuj po privilegovanim cenama kao Član kluba od -5 do -40%
Preporuči/registruj novog i zaradi do 10% od njegove kupovine
Prodaj i zaradi do 40% provizije na prodatu vrednost
Discount Level
+
Broj ZClub Članova
Discount Level
-
-
1
2
2
4
10
10
- Bioptron Hyperlight - Therapy tretmani
- Medicinske usluge - MedicBooking.com
- Hotelski smeštaj - Zepter Hoteli
- Zubarske usluge - Zepter Dental
- Pozorište i opera - "Madlenianum"
Kad se registruješ, bićeš redovno obaveštavan o novim proizvodima koji pospešuju bolji i duži život i uživati u svim privilegijama. Možes se iščlaniti bezuslovno u bilo kom trenutku.
Vrlo je jednostavno - dodaj željene proizvode u korpu i videćeš ostvareni popust.
Veća kupovina - veći popust!
MP cena | 3.540,00 RSD |
ZepterClubⓘcena | 3.434,00 RSD |
Količina | |
Popust -3% | -106,00 RSD |
Ukupna cena | 3.434,00 RSD |
Prezentacija
KUVANJE BEZ DODAVANJA VODE
- Prilikom kuvanja bez dodavanja vode, sveže oprane namirnice uvek stavite u hladnu posudu. Posudu napunite minimalno ¼ ili maksimalno 3 cm do vrha posude i zatim poklopite.
- Poklopljenu posudu stavite na hladnu ringlu i zatim je uključite na srednju – visoku temperaturu.
- Kada strelica termokontrolora stigne do polovine zelenog polja „Moist“ skale, smanjite temperaturu na minimum.
- Hrana se kuva u sopstvenim sokovima, koji ostaju u posudi.
- Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvek hladniji od posude. U kontaktu sa njim se kondenzuje i pada na hranu i dno posude u vidu kapljica. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana (zatvoreni kružni ciklus).
- Vodeni film, koji se stvara između ivice i poklopca, hermetički zatvara posudu.
- Prilikom pečenja bez dodavanja masnoća, uvek stavite meso u već zagrejanu posudu.
- Poklopljenu praznu posudu stavite na ringlu koju ste uključili na maksimalnu temperaturu i zagrevajte do 5 minuta.
- Posuda je spremna za pečenje kada strelica termokontrolora dođe do polovine zelenog polja „Dry” skale, odnosno, kada prsnete nekoliko kapi vode na dno posude a one se zakotrljaju (perla efekat) - maksimalno posle 5 minuta.
- Meso uvek stavite u već zagrejanu praznu posudu i pritisnite da se zapeče.
- Posle 30 - 60 sekundi, okrenite zapečeno meso na drugu stranu, ponovo ga pritisnite i ostavite tako do završetka pečenja.
- Smanjite temperaturu na minimum, isključite ringlu ili sklonite posudu sa ringle.
- Koristite poklopac u zavisnosti od vrste pečenja.