ZepterClub je inovativni ekosistem koji jedinstveno kombinuje prednosti programa lojalnosti, programa preporuka i partnerskog programa.
Ovaj originalni pristup omogućava Članovima ZepterClub-a da dobiju status:
Status privilegovanih kupaca
Status preporučioca na koji imaju proviziju
Status konsultanata na koji imaju proviziju
Svaku od uloga možeš koristiti pojedinačno ili sve istovremeno – u zavisnosti od ličnih ili poslovnih ciljeva, radnih navika i životnog stila.
ZepterClub omogućava Članovima ekskluzivan pristup premium Zepter proizvodima i uslugama po povlašćenim cenama sa popustom od -5% do -40%.
Registracija u ZepterClub je besplatna i neobavezujuća. Kao registrovan Član možeš pogodnosti da koristiš odmah i trajno.
U svakom trenutku, i pre i posle iskorišćenih privilegija, možeš se u svakom trenutku odjaviti besplatno i bezuslovno.
Ukoliko se odjaviš – gubiš postignut status i privilegije. Uvek možeš ponovo da se prijaviš prema uslovima u tom momentu.
Discount Level
+
Broj ZClub Članova
Discount Level
-
-
1
2
3
4
20
30
- Bioptron Hyperlight - Therapy tretmani
- Medicinske usluge - MedicBooking.com
- Hotelski smeštaj - Zepter Hoteli
- Zubarske usluge - Zepter Dental
- Pozorište i opera - "Madlenianum"
Vrlo je jednostavno - dodaj željene proizvode u korpu i videćeš ostvareni popust.
Veća kupovina - veći popust!
MP cena | 3.540,00 RSD |
ZepterClubⓘcena | 2.903,00 RSD |
Količina | |
Popust -18% | -637,00 RSD |
Ukupna cena | 2.903,00 RSD |
Pregled
Prezentacija
KUVANJE BEZ DODAVANJA VODE
- Prilikom kuvanja bez dodavanja vode, sveže oprane namirnice uvek stavite u hladnu posudu. Posudu napunite minimalno ¼ ili maksimalno 3 cm do vrha posude i zatim poklopite.
- Poklopljenu posudu stavite na hladnu ringlu i zatim je uključite na srednju – visoku temperaturu.
- Kada strelica termokontrolora stigne do polovine zelenog polja „Moist“ skale, smanjite temperaturu na minimum.
- Hrana se kuva u sopstvenim sokovima, koji ostaju u posudi.
- Para oslobođena iz hrane diže se do poklopca, koji je uvek hladniji od posude. U kontaktu sa njim se kondenzuje i pada na hranu i dno posude u vidu kapljica. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana (zatvoreni kružni ciklus).
- Vodeni film, koji se stvara između ivice i poklopca, hermetički zatvara posudu.
- Prilikom pečenja bez dodavanja masnoća, uvek stavite meso u već zagrejanu posudu.
- Poklopljenu praznu posudu stavite na ringlu koju ste uključili na maksimalnu temperaturu i zagrevajte do 5 minuta.
- Posuda je spremna za pečenje kada strelica termokontrolora dođe do polovine zelenog polja „Dry” skale, odnosno, kada prsnete nekoliko kapi vode na dno posude a one se zakotrljaju (perla efekat) - maksimalno posle 5 minuta.
- Meso uvek stavite u već zagrejanu praznu posudu i pritisnite da se zapeče.
- Posle 30 - 60 sekundi, okrenite zapečeno meso na drugu stranu, ponovo ga pritisnite i ostavite tako do završetka pečenja.
- Smanjite temperaturu na minimum, isključite ringlu ili sklonite posudu sa ringle.
- Koristite poklopac u zavisnosti od vrste pečenja.