Značenje reči „santoku“ – „tri vrline“ jasno ukazuje na to da je ovaj nož savršen za: za sečenje, seckanje i rezanje na kocke. Santoku nož obavlja sve ove poslove na izuzetan način i zato je to jedan od najčešće korišćenih noževa u profesionalnim i domaćim kuhinjama. Sečivo koje je tanje nego kod kuvarskog noža omogućava sečenje na vrlo tanke kriške, što je neophodno za pripremu mnogih japanskih jela.
ZepterClub je inovativni ekosistem koji jedinstveno kombinuje prednosti a) statusa privilegovanog kupca, b) statusa preporučioca novih članova i c) statusa biznis partnera.
Svaki status se može koristiti pojedinačno ili svi istovremeno – u zavisnosti od ličnih ili poslovnih ciljeva, radnih navika i životnog stila. Registracija u ZepterClub je besplatna i neobavezujuća.
U svakom trenutku, i pre i posle iskorišćenih privilegija, Član se može odjaviti besplatno i bezuslovno.
Registrovan Član navedene pogodnosti može da koristi odmah i trajno.
Ukoliko se Član odjavi, gubi postignut status i privilegije. Uvek može ponovo da se prijavi prema uslovima koji ce biti u tom momentu.
Discount Level
+
Broj ZClub Članova
Discount Level
-
-
1
2
3
4
20
30
- Bioptron Hyperlight - Therapy tretmani
- Medicinske usluge - MedicBooking.com
- Hotelski smeštaj - Zepter Hoteli
- Zubarske usluge - Zepter Dental
- Pozorište i opera - "Madlenianum"
Vrlo je jednostavno - dodaj željene proizvode u korpu i videćeš ostvareni popust.
Veća kupovina - veći popust!
MP cena | 14.750,00 RSD |
ZepterClubⓘcena | 14.013,00 RSD |
Količina | |
Popust -5% | -737,00 RSD |
Ukupna cena | 14.013,00 RSD |
Pregled
Značenje reči „santoku“ – „tri vrline“ jasno ukazuje na to da je ovaj nož savršen za: za sečenje, seckanje i rezanje na kocke. Santoku nož obavlja sve ove poslove na izuzetan način i zato je to jedan od najčešće korišćenih noževa u profesionalnim i domaćim kuhinjama. Sečivo koje je tanje nego kod kuvarskog noža omogućava sečenje na vrlo tanke kriške, što je neophodno za pripremu mnogih japanskih jela.
Prezentacija
Za razliku od ostalih kuhinjskih poslova, sečenje, seckanje, rezanje na kriške ili kocke najčešće se rade ručno. Iako su mnogi od nas nabavili najsavremenije aparate za kuhinju, kao što su hi-tech tosteri, blenderi za pravljenje smutija i aparati za sporo kuvanje, zadržali smo nož, kao najstariju alatku. Kompanija Felix proizvodi noževe u Solingenu, „gradu sečiva“, od 1790. godine i još uvek je verna svojoj vekovnoj tradiciji. Za izradu savršenog Zepter noža od kvalitetnog čelika potrebno je više od 45 operacija. Dobijeni proizvod je nenadmašan po svom kvalitetu, funkciji i dizajnu.